Logo Young Medical
  De Helios III is een Q-Switched (1064 & 532 nm) Nd: YAG-laser met de nieuwste functies en technologieën, vandaag beschikbaar in de laserindustrie.

  Dermatologen of esthetische artsen die oplossingen zoeken om tatoeages te verwijderen kunnen bij Yellow Medical terecht voor nano en/of pico laserapparatuur voor medische detatoeage.

  De geavanceerde lasertechnologie van Helios III biedt een zeer uniform straalpatroon. Zodoende vermindert de kans op ongewenste nevenwerkingen (zoals bv. hyper- of hypopigmentatie) aanzienlijk. Laseroptek Helios III kan veilig worden gebruikt gedurende langere perioden, zonder straalvervorming of energieverlies.


  Dam, samenistore nimint doloria quiscimus molor sitecuptate pa porempost, sincidunt, omnis dis ilias et velit quis desti tet fuga.

  Dam, samenistore nimint doloria quiscimus molor sitecuptate pa porempost, sincidunt, omnis dis ilias et velit quis desti tet fuga.


  Specialisaties
  • Dermatoloog
  • Esthetisch arts
  Laseroptek Helios III | Yellow Medical

  Laseroptek Helios III

  De Nd: YAG-laser met de nieuwste technologie

  De Laseroptek Helios III is een Q-Switched (1064 & 532 nm) Nd: YAG-laser met de nieuwste functies en technologieën beschikbaar in de laserindustrie.


  Kenmerken

  Ultra Short Pulse modus (USP)

  Lotus III is een innovatief Erbium YAG lasersysteem dat is ontworpen om medische professionals een breed scala aan oplossingen te bieden voor huidbehandelingen. Dankzij de unieke USP (ultrakorte puls) & ULP (ultralange puls) modi van Laseroptek kan Lotus III uiterst doeltreffend effectieve huidablatieprocedures uitvoeren, van oppervlakkig tot diep, non-ablatief tot volledig ablatief en fractionele resurfacing.

  USP, ook bekend als "koude ablatie" voert diepe ablaties uit met behulp van een pulsduur van 40 µs die thermische schade minimaliseert door preciese thermische energie nauwkeurig te regelen. Dit resulteert in een uitgesproken minder pijnlijke behandeling en minimale kans op ongewenste nevenwerkingen. Koude ablatie-modus wordt ook gebruikt voor rimpelvermindering en benadrukt hoe Lotus III kan worden geprogrammeerd om optimale energie te leveren voor een breed scala aan behandelingsindicaties.

  Ultra Long Pulse Mode (ULP)

  De Ultra Long Pulse Mode (ULP) van Lotus III compenseert het onvermogen van Er:YAG lasers om te coaguleren. ULP maximaliseert de coagulatie-efficiëntie door ondiepe ablatie in combinatie met een sterker thermisch effect en een pulsduur van 5 ms.

  Deze ULP modus bevordert de reproductie van de huid door thermische energie diep in de lederhuid te brengen, waardoor ouder wordende huidcellen worden gestimuleerd. Het fractionele handstuk van Lotus III vermindert onnodige thermische schade, terwijl tegelijkertijd gelijkmatige energiebestraling wordt uitgevoerd, wat de efficiëntie maximaliseert.

  2940 nm Er:YAG

  De golflengte van 2940 nm, uitgezonden door Er: YAG-lasers, wordt 10 à 12 x beter opgenomen in water in vergelijking met CO²-lasers; daarom is de snelheid van Er:YAG-laserabsorptie in weefsel aanzienlijk hoger dan die van CO²-lasers. Belangrijke behandelingsindicaties zijn oa. littekencorrectie, vaginale verjonging en huidverjonging.

  Deze derde generatie Er:YAG laser van de gerenommeerde Zuid-Koreaanse marktleider in laser- en lichtapparatuur omvat naast een fractioneel handstuk (voor oa. epidermale letsels, huidverstrakking, …) en een ablatief handstuk tevens een uiterst doeltreffend Collimator handstuk. Deze uiterst krachtige erbium laser kan ingezet worden voor diverse indicaties zoals littekens, grove poriën, huidoneffenheden, huidverjonging, enz… Naast toepassingen voor dermatologie en esthetische heelkunde kan de Lotus III ook effectief ingezet worden in de gynaecologie. Contacteer ons voor meer informatie rond diverse vaginale indicaties zoals vaginale verstrakking, vaginale atrofie, stressincontinentie, Lichen, vaginale wratjes, enz…

  Voor epidermale laesies, skin tightening, … kan de fractionele modus gebruikt worden. Daarnaast kan een combi modus gehanteerd worden, welke warmte met fractionele ablatie combineert, voor indicaties zoals oa. littekens, skin rejuvenation, vaginale Juliet laserbehandelingen zoals stressincontinentie, vaginale atrofie of vagina verstrakking, Lichen sclerosis, condylomata, … Ook neus-keel-oor artsen kunnen de Asclepion MCL31 inzetten in hun NKO (ENT) kabinet, oa. voor de behandeling van snurken.

  De nieuwste technologie beschikbaar in de laserindustrie

  Wanneer hoge energie- en herhalingssnelheden worden gebruikt, produceren meerdere laserrichtingen doorgaans hoge warmte, wat leidt tot een verminderde output. Dankzij de door Laseroptek ontwikkelde en gepatenteerde thermische lenscompensator kan een laserpuls vanuit meerdere inkomende laserrichtingen worden doorgelaten, zonder verlies aan stabiliteit, ongeacht de gebruiksduur.

  Daarnaast beschikt de Helios III over een RTP-modus (Real Twin Pulse). Deze unieke, door Laseroptek ontwikkelde kerntechnologie, stelt de behandelaar in staat om 2 pulsen te hanteren welke dezelfde energie en interval tussen de eerste en tweede Q-Switched laserpuls hebben. RTP veroorzaakt een mildere thermische schade in het doelgebied of kan worden gebruikt om een ​​diepere penetratiediepte te genereren in vergelijking met een enkele puls, aangezien de RTP-modus van Helios III tot 2 J maximale output-energie kan genereren. RTP resulteert (tov een enkele puls) in een hogere effectiviteit met minder downtime en ongewenste nevenwerkingen zoals hyper- en hypopigmentatie.


  532 nm fractioneel handstuk voor epidermale letsels

  81 gelijke output spots in de laserstraal zorgen voor een hogere fluence in vergelijking met een bulkstraalhandstuk. Het fractionele handstuk 532 is aanzienlijk effectiever in het elimineren van een breed scala aan epidermale laesies. Bijkomende voordelen zijn onder meer:

  • Lager risico op reactieve hyper- en hypopigmentatie.
  • Lager risico op epidermale schade.
  • Mogelijkheid om rode tattoo-inkt effectief te verwijderen.


  Unieke laserfuncties bieden meerdere mogelijkheden

  Door 1064nm en 532nm complementaire golflengten te combineren met 5 verschillende lasermodaliteiten, kan Helios III een breed scala aan esthetische toepassingen uitvoeren door het absorptiespectrum van melanine en oxyhemoglobine volledig af te dekken.


  5 verschillende modi over golflengtes van 1064 nm en 532 nm:

  • 1064
  • 532
  • 1064 RTP (Real Twin Pulse)
  • 532 RTP (Real Twin Pulse)
  • Free running mode

  2 golflengtes: 1064 nm en 532 nm

  De jarenlange R&D en technische knowhow van Laseroptek is dus duidelijk zichtbaar in de zeer stabiele laseroutput energie en pulsduur van Helios III, wat resulteert in optimale prestaties, evenals tevredenheid van zowel patiënt als behandelaar.


  Waarom kiezen voor Cocoon Medical?
  • Snellere en meer stabiele pulsering dan andere diodelasers op de markt.
  • Gelijkmatige energielevering, zelfs met zeer korte pulstijd.
  • Uiterst stabiel systeem.
  Yellow Medical Uniform stralingsprofiel
  Dynamische modus (5 Hz, 10 Hz)
  • Eerste sessies op grote oppervlakken en hoge capillaire dichtheid.
  • Meer comfort voor gevoelige patiënten.
  • Fototypes III, IV, V en VI voor meer veiligheid.
  • Voor het hele jaar - gebruinde huid.
  Statische modus (1 Hz, 2 Hz en 3 Hz)

  Laserontharing van 1 tot 3 Hz bij alle fluences

  • Grote en kleine gebieden.
  • Fijn en resterend haar.

  USP-technologie (Ultra Short Pulse)

  De USP-technologie (Ultra Short Pulse) is ontworpen om maximale efficiëntie en de beste resultaten te bieden voor licht haar. De Alex 755 nm applicator gebruikt een 3600 W diode en de juiste hoeveelheid energie om haarzakjes te verwijderen zonder de huid te beschadigen en zodoende nevenwerkingen te voorkomen.


  Technische specificaties

  • Type : Er:YAG, class 4
  • Wavelength : 2 940 nm
  • Energy : 2.5 J
  • Fluence : Max. J / cm
  • Pulse duration : μs
  • Frequency : Hz
  • Modes : Ablation, Fractional
  • Handpieces : Abaltive, non-ablative, collimator zoom

  Fabrikant

  Cocoon Medical is een Spaans bedrijf met hoofdkantoor in Barcelona. Zij ontwikkelen medische en esthetische apparatuur. Ze streven ernaar om technologie en innovatie op het gebied van esthetische geneeskunde aan te bieden, zodat ze kunnen voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. Cocoon Medical heeft een eigen R&D-afdeling en productie-faciliteiten, factoren die de identiteit van de organisatie bepalen. Cocoon Medical heeft de hoogste nationale en internationale kwaliteitscertificeringen en biedt de beste service in de sector.

  Deze producten zijn misschien ook interessant voor je

  Cocoon Medical heeft een nieuwe generatie ontharingslasers ontwikkeld. De Elysion-pro 3500W ontharingslaser vormt de krachtigste en meest veelzijdige draagbare ontharingstoestel op de markt dankzij haar veelzijdige werking en doeltreffendheid.


  Dam, samenistore nimint doloria quiscimus molor sitecuptate pa porempost, sincidunt, omnis dis ilias et velit quis desti tet fuga.

  Dam, samenistore nimint doloria quiscimus molor sitecuptate pa porempost, sincidunt, omnis dis ilias et velit quis desti tet fuga.


  Indicaties

  Specialisaties
  • Dermatoloog
  • Esthetisch arts
  Cocoon Primelase HR | Yellow Medical

  Cocoon Primelase HR

  Krachtigste alex, diode, Nd:YAG en blend laser
  Het Primelase HR multiplatform vormt het krachtigste (10.000W) en meest veelzijdige systeem op de markt.
  Laseroptek PicoLo | Yellow Medical

  Laseroptek PicoLO

  Picoseconde gepulseerde Nd:YAG laser
  Een technisch geavanceerde neodymium laser (1064 en 532nm) ontworpen om tatoeages en pigmentletsels doeltreffend te behandelen, evenals littekencorrecties en huidverjonging.
  Cocoon Elysion Pro | Yellow Medical

  Cocoon Elysion-pro

  Draagbare en krachtige alex, diode en blend laser
  Het krachtigste, meest veelzijdige en doeltreffende draagbare ontharingstoestel op de markt. Ook geschikt voor huidletsels en -verjonging.