Logo Young Medical
  Secret RF is gebaseerd op het synergie effect van een uiterst precies gecontroleerde bo-polaire RF plus minimaal invasieve microneedling voor niet-chirurgische face lifting, reductie van fijne lijntjes en rimpels door dermale coagulatie. Secret RF intradermale radiofrequentie is de nieuwste evolutie in fractionele behandeltechnieken. Deze geavanceerde microneedling techniek is ontwikkelt om doeltreffende oplossingen te kunnen bieden voor een breed scala aan esthetische indicaties.


  Dam, samenistore nimint doloria quiscimus molor sitecuptate pa porempost, sincidunt, omnis dis ilias et velit quis desti tet fuga.

  Dam, samenistore nimint doloria quiscimus molor sitecuptate pa porempost, sincidunt, omnis dis ilias et velit quis desti tet fuga.


  Indicaties
  • Acné
  • Huidverstrakking
  • Reductie poriën
  • Haarbehandelingen
  • Vasculaire letsels
  • Littekens en striemen

  Specialisaties
  • Dermatoloog
  • Esthetisch arts
  Ilooda Secret RF | Yellow Medical

  Ilooda Secret RF

  bipolaire RF én minimaal invasieve microneedling
  Intradermale radiofrequentie: de nieuwste evolutie in fractionele behandeltechnieken. Deze microneedling techniek kan worden ingezet voor verschillende esthetische indicaties.

  Kenmerken

  Uiterst preciese RF energie

  Deze 2de generatie Secret RF apparatuur kan uitgerust worden met diverse types handstukken en applicators met verschillende spotgroottes. Uiterst preciese RF energie wordt toegepast in het doelgebied door manueel aan te passen diepte, van 0.5 mm tot 3.5 mm, door middel van Ilooda’s geavanceerde penetratiemechanisme voor dermale coagulatie.

  Comfortabele en snelle behandelingen op grote huidzones

  Het nieuwe 64-naalds vergulde semi-geïsoleerde handstuk levert consistente radiofrequentie-energiepulsen over een groot gebied bij elke puls. Hiermee kunnen veel comfortabelere en snellere behandelingen op grote huidzones uitgevoerd worden. Het 1 mm grote niet-geïsoleerde deel creëert een diepe coagulatiezone in de reticulaire dermis voor ongelooflijke resultaten in de eerste sessie.

  Precieze behandelingen op het gelaat

  Het handstuk met 25 niet-geïsoleerde vergulde naalden maakt precieze behandelingen op het gelaat mogelijk, vooral op gebieden waar de topografie moeilijk is. De synergie van het ablatieve effect dat wordt gegenereerd tijdens de penetratie van de naalden en het thermische effect dat wordt gecreëerd door de verwarming van de micronaalden, maakt een significante verbetering van de huidlaag vanaf de eerste sessie mogelijk. In de maanden na de behandeling worden de beschadigde weefsels gereconstrueerd. De behandelde huid wordt jonger en strakker en ook de poriën in het gelaat verstrakken.

  Uitbreidbaar

  Naast deze 2 beschikbare spotgroottes kan de Secret RF ook uitgebreid worden met een uniek monopolair RF handstuk, alsook een gepatenteerd SmartCure handstuk voor de behandeling van vasculaire letsels, acné en littekens.

  Gebruiksvriendelijk

  Verschillende lichtfuncties voor diverse indicaties zorgen ervoor dat de behandelaar een duidelijk overzicht behoud over de behandelprocedure voor hogere patiëntveiligheid en betere resultaten.

  10.1” full color touchscreen met duidelijke gebruikersinterface en diverse modi voor inspectie en onderhoud van het toestel.

  Lotus III beschikt over gepatenteerde DOE (Diffractive Optical Element) fractionele bundeltechnologie. Het DOE fractionele handstuk van Laseroptek levert uniforme fluence en energie in elke afzonderlijke fractionele bundel, wat resulteert in een gelijke verdeling van fractionele energie naar de huid, waardoor een uniforme huidablatie ontstaat met een aanzienlijk verminderd risico op post-inflammatoire hyper- of hypopigmentatie en brandwonden.

  Met het fractionele handstuk van Lotus III kan de laserstraal de huidlaag van de huid penetreren en de regeneratie van collageen en elastine stimuleren. Patiënten zien een opmerkelijke verbetering van fijne lijntjes, rimpels, acnelittekens en verkleining van de poriën.


  Technische specificaties

  • Type : Er:YAG, class 4
  • Wavelength : 2 940 nm
  • Energy : 2.5 J
  • Fluence : Max. J / cm
  • Pulse duration : μs
  • Frequency : Hz
  • Modes : Ablation, Fractional
  • Handpieces : Abaltive, non-ablative, collimator zoom

  Fabrikant

  Creative IIooda biedt sinds 2006 lasersystemen aan die op, vlak van productkwaliteit en prestaties, voldoen aan de hoogste normen. Wij hebben IIooda-lasers geselecteerd voor maximale veiligheid en efficiëntie te garanderen van uw behandelingen en voor een winstgevende investering. 

  Deze producten zijn misschien ook interessant voor je

  Cocoon Medical heeft een nieuwe generatie ontharingslasers ontwikkeld. De Elysion-pro 3500W ontharingslaser vormt de krachtigste en meest veelzijdige draagbare ontharingstoestel op de markt dankzij haar veelzijdige werking en doeltreffendheid.


  Dam, samenistore nimint doloria quiscimus molor sitecuptate pa porempost, sincidunt, omnis dis ilias et velit quis desti tet fuga.

  Dam, samenistore nimint doloria quiscimus molor sitecuptate pa porempost, sincidunt, omnis dis ilias et velit quis desti tet fuga.


  Indicaties

  Specialisaties
  • Dermatoloog
  • Esthetisch arts
  Jeisys LipoCel | Yellow Medical

  Jeisys LipoCel

  Het krachtigste HIFU systeem
  Het krachtigste niet-invasieve HIFU body contouring systeem op de markt
  Jeisys UltraCel Q+ | Yellow Medical

  Jeisys UltraCel Q+

  Veelzijdig HIFU systeem
  Eenvoudig inzetbaar voor onder andere face lifting en body contouring met 8 verschillende behandeldieptes.
  Laseroptek Lotus III | Yellow Medical

  Laseroptek Lotus III

  Een krachtige en veelzijdige Er:YAG laser
  Een innovatief Erbium Yag lasersysteem dat zowel fractioneel als ablatief kan ingezet worden voor verschillende huidindicaties.